Gratulerer ICF Norge med ny nettside!

Etter fem måneder fokusert arbeid har vi endelig kommet i mål. Epost med påloggingsdetaljer er rundt hjørnet. Grunnstenene ble lagt god tid i forveien og behovet for en ny nettside var klingende klar på Årsmøtet i april.

Funksjonaliteten på vår nye nettside passer for behovene, som ICF Norge har og tilbyr en brukervennlig administrasjon. Den har et enkelt grensesnitt mot vår events management system, CheckIn og med vårt nye nyhetsbrev program – MailChimp. Lenker til våre kommunikasjonskanaler på sosiale medier er også integrert.

En funksjon, som er spesielt interessant for oss, som medlemmer, er Kalender og Nyheter, hvor det er enkelt å finne frem spennende muligheter for utvikling, treff og oppdateringer – lokalt, som globalt.

Vår nye leverandør, LoveTech, har vært helt fantastiske i prosjektperioden og støtter oss videre ved behov. De har også laget den nye nettsiden til ICF Sverige og jobber med ICF Finland til samme mål.

Som neste steg, ser vi, som en del av vår Kommunikasjonsstrategi, på muligheten til å få epost adresser, som matcher vår nye domene: coachingfederation.no. Mer informasjon om dette kommer etter hvert.

Og til slutt – den nye nettsiden har fått en skikkelig face-lift og virker mer profesjonelt mot interessenter og samarbeidspartnere. Sjekk det nye området: “For bedrifter og organisasjoner”.

Har du innspill eller kommentarer til den nye nettsiden eller kommunikasjon generelt, send e-post til icfcoacher@gmail.com .

God lesing!