Kjøpsvilkår for handel med ICF Norge, organisasjonsnummer 992 275 286. Ønsker du å komme i kontakt med oss, vennligst send en e-post via vårt kontaktskjema og vi kommer tilbake til deg så fort vi kan.

Vi gjør oppmerksom på at disse vilkårene kun gjelder kjøp relatert til ICF Norge og gjelder ikke for kjøp relatert til tjenester eller produkter fra våre medlemmer, partnere eller utdanningsinstitusjoner. Vi har et kun ett register over våre medlemmer og vi markedsfører de som coacher via vår hjemmeside. Når du ansetter en av våre medlemmer henviser vi til de kjøpsvilkår som gjelder for foretaket der medlemmet er ansatt.

Bestilling

Når du har gjennomført din bestilling sendes en ordrebekreftelse til den epostadressen du oppga i forbindelse med bestillingen. I bekreftelsen finner du alle opplysninger om ditt kjøp. Er det noe feil i ordrebekreftelsen må du umiddelbart kontakte oss via epost til icfcoacher@gmail.com

Priser

Alle priser fremgår på våre nettsider / eventsider og oppgis i norske kroner for respektive medlemskap / arrangement / videreutdanning eller annen produkttjeneste. Vi tar forbehold om prisendringer skapt av prisendring fra leverandør, trykkfeil i prislisten samt feilaktigheter i priser på grunn av feilaktig informasjon, og vi tar forbehold om retten til når som helst til å justere prisene vår. Gjeldende priser finns dog alltid på våre websider eller eventsider.

Angrerett

Ved kjøp av våre tjenester eller produkter har kunden en lovfestet 14 dagers angrerett som gjelder fra kjøpstidspunkt.  Om du angrer på booket arrangement kan kunden overføre plassen til noen andre helt kostnadsfritt om man er forhindret og ikke kan møte selv. Dette må dog informeres til ICF Norge via epost icfcoacher@gmail.com i så god tid som mulig, slik at vi rekker å oppdatere deltagerlisten etc.

Ved benyttelse av angreretten

Kunden må informere oss at hen angrer sitt kjøp. Informasjonen må sendes på epost til icfcoacher@gmail.com. Eposten må inneholde navn, adresse, e-postadresse, eventuelt ordrenummer samt tydelig hvilke tjenester eller produkter som angrefristen gjelder for. Kunden skal umiddelbart og senest innen 14 dager etter meddelelse returnere eventuelle fysiske produkter til oss. Kunden betaler for eventuell returfrakt og leveranse ved retur. Produktene bør sendes rekommandert og i original emballasje. På refusjonsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke et beløp som tilsvarer verdifallet sammenlignet med den opprinnelige verdien av varen hvis den har blitt brukt eller på annen måte er skadet.

Angreretten gjelder ikke for

Produkter/ Tjenester som er kjøpt og anvendt.

Pengene tilbake garanti

Vi betaler normalt tilbake 100% av det beløpet som er betalt, så lenge vi ikke påvirkes av kostnader som vi ikke kan unngå (eksempelvis mastkostnader, lokalkostnader med mer i sammenheng med arrangement). Kunden må dokumentere rimelig grunn for å få pengene tilbake, og det er kundens ansvar å påberope pengene tilbake -garantien. 

Ansvarsbegrensning

Vi tar ikke ansvar for forsinkelser / feil på grunn av omstendigheter utenfor foreningens kontroll (Force Majeure). Disse omstendighetene kan for eksempel være arbeidskonflikter, brann, krig, regjeringsvedtak, redusert eller ingen levering fra underleverandører.

Produkt – / tjenesteinformasjon

Vi tar forbehold for eventuelle trykkfeil på våre nettsider og eventsider samt sluttsalg/ full bestilling av våre produkter / tjenester / arrangementer. Vi tar forbeholder om retten til å gjøre endringer i disse vilkårene når som helst. Endringer i vilkårene vil bli publisert online på våre nettsider. De endrede vilkårene anses som akseptert i forbindelse med bestillinger eller besøk på nettstedet.

ICF Norge, icfcoacher@gmail.com

Integritetspolicy

Se eget dokument