Dato/Tid
Dato - 22 May, 2024
18:00 - 20:00


Onsdag 22. mai 2024 er vi klare for et nytt webinar. Da vil Eva Søgnebotten tas oss gjennom temaet “Selvledelse og hverdagslykke”

Når: 22. Mai 2024
Klokken:18:00 – 20:00
Hvor: Webinar

For mer informasjon og påmelding, se her

Om webinaret
Eva vil ta oss gjennom et webinar som er delt i to deler.
Del 1 – Her vil Eva dele sine refleksjoner om selvledelse og hvordan dette er knyttet opp mot “lykke” både for deg og dine klienter. Det gis rom for den enkeltes refleksjon rundt egen selvledelse blant annet gjennom en digital quiz som Eva har utviklet.

Del 2 – Eva tar oss med på en reise gjennom 10 lykke – tips, som Eva har utviklet gjennom over 20 års som profesjonell coach og lederutvikler. Vi dykker ned i noen av disse.

Om Eva Søgnebotten

Eva er en av Nordens mest erfarne og anerkjente profesjonelle coacher, Hun ble tidlig akkreditert som den første kvinnelige profesjonelle coach (PCC) i Norden gjennom ICF. Hun er sertifisert som CPCC, fra The Coaches Training Institute. I tillegg har hun leadership-utdanning og videreutdanning innen neuroscience-coaching.

Eva har i over 20 år coachet flere hundre mennesker i ulike posisjoner fra næringsliv, offentlig virksomhet og politikk gjennom selskapet sitt, www.benow.no der hun også trekker veksler på bred og allsidig kompetanse som jurist, varaordfører, styreerfaring og leder. Mange har også deltatt på hennes ulike i programmer, kurs og workshops om lederskap, lederrollen og personlig utvikling i inn- og utland.

Eva har også grunnlagt og ledet et landsdekkende nettverk av sertifiserte coacher, CPCC Alliance Norway. Hun har spesielt fokus på kvinnelige grundere, ledere og politikere i sin virksomhet

For mer informasjon og påmelding, se her