Dato/Tid
Dato - 6 November, 2023
19:00 - 21:00


Mandag 6. november er vi klare for et nytt webinar. Toril Nygreen Grave vil ta oss gjennom temaet “Leadership Coaching”

Når – mandag 6. november 2023
Kl. – 19:00 – 21:00
Hvor – webinar

For mer informasjon og påmelding, se her

Hva kan du forvente i dette webinaret?
Å utforske ulike aspekter som er verdifulle å vurdere når man coacher ledere. Dette  inkluderer interessentengasjement, konfidensialitet, organisatoriske forventninger, personlige verdier/tro og hvordan ledere kan bruke ICFs kjernekompetanse i sitt lederskap.

Vi kommer også inn på coaching på flere nivåer i en organisasjon og hvordan «ledercoaching» kan ha ulike betydninger.

Hvordan vil dette webinar være med å  videreutvikle coachen i sitt virke med klienter?
Øke coachens evne til å avklare forventninger, hjelpe ledere med å integrere læring om seg selv og se verdien av coaching for deres lederutvikling.

 

Om Toril

Toril har mer enn 20 års erfaring med å utvikle menneskelige ressurser i forretningslivet. For tiden leverer hun lederutvikling, kurs og coaching til noen av Norges største selskaper. Toril utfordrer mennesker til å være det beste de kan være. Hennes kjernekompetanser er ledercoaching og utforming av kurs og utviklingsprogrammer for ledere.

Toril er en tøff coach som utfordrer klientene sine til å ta ansvar for seg selv, forholdene sine og resultatene sine. Ledere som blir coachet av Toril øker bevisstheten om sine personlige verdier og får hjelp til å forankre sitt lederskap i disse verdiene. Forbedret kommunikasjon, avklarte forventninger og bedre rolleforståelse nevnes som andre effekter av Toril sin coaching.

Toril har en eksepsjonell evne til å skape tillit og engasjement. Som kursholder lar hun deltakernes ekspertise og erfaring være grunnlaget for videre innsikt. Dette bygger selvtillit.

Toril er en av grunnleggerne og instruktørene ved LEARN Coaching – en opplæringsarena for coacher og ledere. LEARN Coaching er akkreditert av ICF på nivå 1 og nivå 2.

Toril har en mastergrad i verdibasert ledelse. Hun har opprettholdt en PCC-sertifisering fra ICF og har tidligere vært president for ICF Norway

Du finner mer informasjon og påmelding her

 

Vi gleder oss til å se deg på webinar.